torstai 18. elokuuta 2016

Heippati hei!

Vaikkakin elokuu on kelien puolesta ollut surkea, niin meillä on pihalla tapahtunut. Appiukko ja miehen veli on tasoitellut sokkelia. Nyt toivotaan että kelit pysyis sen verran poutasena että sokkeliin saataisiin vielä pinnoite päälle.

 Leikkialueelta saatiin lähemmäs 20 tonnin multakasa pois. Toisin sanoen minä olen kärrännyt kottareilla sitä multaa pitkin pihaa. Kasa kun lähti, niin saatiin 
hiekkalaatikko paikalle. Hiekkaa on vaan vielä kovin vähän.


 Isäntä on nyt toista viikkoa kesälomalla, ja hän rupesi rakentamaan puuvajaa. 
Suuruuden hulluus vaan taitaa vaivata. Kopista tulee järjettömän kokoinen. 
Ja sen piti olla vaan väliaikainen...

Minä olen istutellut lisää kasveja pihaan. Uusimmat on tosi kauniita 
mehikasveja. Kuvaajalla ei kuvat vaan mennyt ihan putkeen.Tämä elokuu on ollut kyllä todella syksyinen. Odotin kovasti että tässä kuussa nautitaan vielä lämpimistä päivistä. Mutta ei, lapsille saa pukea jo välikausihaalarit ulos päälle. Blogikirppikselläkin saatiin pari sadekuuroa. Kumpa silloin olis ollut poutaista. Olisi ehkä enemmän ollut ihmisiä liikenteessä. Vaikka ihan kivasti siellä tavaraa meni. 
Nyt pitäis keksiä mitä lopuille tavaroille tekee.

2 kommenttia:

  1. Hei, mehikasvikuvathan onnistui ihan täydellisesti! Mahtavaa seurata miten jaksat puuhailla pihan kanssa, itse oon ihan plääh pihahommiin jo tässä vaiheessa kesää... Toivottavasti kelit suosii pinnoitusta jatkossa, lämmintä on ilmeisesti nyt luvassa, jei!

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!