keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Day 1.
Projekteista tärkein-blogin Minna jo kovasti kyseli tästä askartelusta. Eli tänään, hyvin viime tipassa, väsäsin esikoiselle joulukalenterin. Ajatuksena oli jo pidemmän aikaan että teen jonkinlaisen pussisysteemin, mutta se että miten ja mihin pussit ripustan, oli auki vielä pari päivää sitten. Onneksi pinterest auttoi tässä asiassa. Paperipussit ja numerotarrat ostin Inspiraation askarteluliikkeestä, ja rungon väsäsin 12mm pyörötangosta. Poikkipuihin tein pienen loveuksen, niin istuivat paremmin yhteen. Vähän kuumaliimaa väliin ja ristiköytöksellä puut yhteen.
Se mitä pussien sisällä on, olikin sitten vähän isompi prokkis. Mitetin varmaan jo kuukausi sitten että mitä joulukalenteriin keksin, kun meillä ei oikeen vielä anneta lapsille karkkia.


Tämmöistä tavaraa sieltä ainakin löytyy. Ja lisäksi muutama joulukoriste, lakupatukka, leimasimia, liikenneaiheinen korttipeli ja Schleichn muovikissa. Cars-aiheisista tavaroista löytyy pieni vihko, teippirulla ja huulirasva. Jouluaattoon teen vielä ison sydänpiparin, jonka koristelen. Saa nähä mitä pieni herra on mieltä ponista (sellaista hän on toivonut). 
Ihan onnistunut tästä tuli, vaikka en muistanut ostaa lisää puisia pyykipoikia...
Ihanaa joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!