perjantai 13. marraskuuta 2015

Joulutunnelmaa Loviisan Aitassa!


Pääsin eilen Åblogien ja monien kutsuvieraiden mukana tutustumaan Loviisan Aitan joulutunnelmaan ja samalla tutustumaan Balmuirin tuotteisiin. Balmuirilta oli Juha Jaara kertomassa yrityksen tarinaa ja esittelemässä tuotteita. Ja kuhinaa riitti heidän tuotteiden ympärillä. Itselle Balmuirin tuotteet on tuttuja kynttilöiden osalta. Balmuirilla taitaa olla tällä hetkellä markkinoiden ainoat pallokynttilät joissa on jalka, jolloin ne sopivat Iittalan Festivo kynttiläjalkoihin (korjatkaa jos olen väärässä).
Mutta jos sitä kuhina oli Balmuirin ympärillä, niin riitti sitä kuhinaa myös muualla, ja niin kaunista oli joka puolella. Kovasti yritin räpsiä kuvia, mutta paljon ihmisiä ja ahtaat tilat, niin kaikki kuvat ei oikein onnistunut, mutta muutaman kuvan laitan teidänkin iloksi.


Aitassa on nykyään kattava valikoima myös vaatteita. Joku kerta kun on aikaa, 
niin pitäätutustua niihin ajan kanssa!


Kotiin sain testattavaksi Balmuirin tuoksukynttilän. Itku meinas tulla kun haistoin kynttilää, kun siinä oli jotain samaa kuin edesmenneen äitini hajuvedessä.

 Ensimmäiset Nisset kotiutui illasta myös meille. Piti ostaa molemmille pojille omat, mutta vasta kotona huomas että toisella olikin mekko päällä. No mutta haittaakohan tuo sitten!

Nyt on joulun odotus aloitettu kunnolla. 6 viikkoa jouluun!


6 kommenttia:

 1. Ihana fiilis oli Aitassa eilen ja oli tosi kiva tavata Åblogilaisia! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!! Kiitos sinulle ja viikonloppua myös sulle!!

   Poista
 2. Käääk, mikä ihku kuumailmapallokoriste?? ♡♡♡ Missasin sen! No ei ihme, niin paljon oli taas ihasteltavaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma oli eilen - ja kun katson kuviasi, jäi kyllä paljon vielä näkemättäkin. No, toisella kerralla sitten;)
  Oli kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ilta ja kiva nähdä taas teitä kaikkia! Mullakin jäi varmaan paaaljon asioita huomaamatta, esineitä kun on niin paljon!

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!