maanantai 28. syyskuuta 2015

Marudesign


Tämän kesän mulla on kaulassa roikkunut Marudesignin mini star kaulakoru, ja välillä myös samaan settiin kuuluvat korvikset. Voisko tähtihullu ihanampaa korusarjaa löytääkkään? Ja vielä se että korut on turkulaista desingia, on iso plussa :)
Päästiin keväällä Åblogien kanssa käymään Marudesignin studiolla, ja samalla tutustuimme tuotesarjan suunnittelijaan Marja Aalto-Setälään. Siinä on kyllä ihanan iloinen ja puhelias nainen! Sarjasta löytyy muutakin kuin tähtiä, vähän jokaiselle jotain. Ja koko ajan luodaan uutta. Käy ihmeessä tutustumassa: Marudesign!Erään kuvaussession räpsyjä ;)


Nyt kun päästiin koruihin, voinkin esitellä uuden ostokseni. Jonkin aikaa jo miettinyt että joku koruteline olisi kiva. Kun kuitenkin ne korut joita käytän päivittäin, ei eksy takaisin korulippaaseen, vaan jäävät lojumaan pitkin pöytiä yms. Ja miksi pitäisikään kauniita koruja pitää piilossa. Joten rupesin metsästämään korutelinettä. Loppujen lopuksi matkaani tarttui Stokkalta korupuu, jota olin varmaan jo aiksemminkin katsonut. Simppeli mutta näyttävä, tyhjänäkin kaunis. Ainoa miinus on se että alunperin etsin sellaista telinettä jossa olisi ollut syvennys korviksille, mutta kyllä ne tuossa "jalallakin" pysyy.


Ihanaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Äää, mua harmittaa vieläkin etten päässyt silloin Marulle! Mitta ehkäpä hän kutsuu meidät joskus toistekin? :)

    Ihana kuvausassari! <3

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!