maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pieniä askelia kohti valmista kotia!

Pieniä askelia kohti valmista kotia on taas saatu aikaan. Harmittavasti vain lähestulkoon jokapäiväinen vesisade on hidastanut talon ulkokuoren valmistumista. Mutta edelleen hitaasti mutta varmasti edetään! Maalaamista kyllä vielä riittää, valitettavasti!

Ensimmäiset ikkunanpielet on saaneet koristelistansa. Yläikkunoissa näkyy lopullinen ilme.
(ja myös valmista seinää!)Ja keittiön ikkunoihin on saatu listat paikalle. Nyt voin tilata välitilalasit. Valkoinen tapetti onkin jo 2 kuukaudessa kerännyt kivasti likaa ja roiskeita pintaansa... Olisin halunnut kiiltävämmät listat, mut näillä mennään nyt. Maalataan nämä sitten joskus!
Oli muuten aikamoinen miettiminen ja vääntäminen miten päin nämä listat tulee. Enkä vieläkään tiedä onko ne oikein päin. Mutta enää ei vaihdeta :)

2 kommenttia:

  1. Telineet oli kyllä hyvä vaihtoehto loppujen lopuksi! Tosi kauniilta näyttää, ikkunoista tulee hienot. Siis niistäkin, teillä on kyl kaikki viimesen päälle mietitty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. +Kiitos, ja joo niin oli tuohon seinään, vaikka ne jäikin hitusen liian lyhkäsiksi. Appiukko keikkui hippasen vaarallisen näköisesti tikapuilla, kun maalaili ylimpiä osia... Vielä olis pari seinän pätkää maalaamatta...

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!