keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Koti valmistuu...

Pikkuhiljaa asiat etenevät, vaikka me täällä asutaankin! Joku sitäkin taisi epäillä muuttokatselmuksessa...

Laatoittaja kävi eilen ja tänään tekemässä viimeiset työt meillä, ja nyt on kaikki laatta hommat tehty. Kodinhoitohuoneen välitilasta puuttui vielä laattoja ja kuistin lattiaan ei meinattu löytää meitä miellyttävää laattaa. Mutta nyt ne on paikalla ja saumattu!

Kuvat eiliseltä, jolloin saumaus vielä puuttui!
Talon väriä ollaan pähkätty jo viime vuonna, ja silloin siitä olikin pikainen postaus (klik). Mutta nyt taitaa olla niin että väri on löytynyt. Tai ainakin sen verran hyvä sävy että sillä mennään, jee!! Tikkurilan deco grey värikartasta otettiin viimeiset ehdokkaat, ja sieltä kokeiltiin neljää eriä väriä.

 
Muut ovat tikkurilan värejä, mutta TM 7733 on teknoksen. Teknoksen väri oli viime vuonna paras väri, mut näiden rinnalla se on todella huono. 1953 kokeiltiin eka ja se oli liian vaalea. Sitten oli värit 1954 ja 1955, ja ne taittui meidän silmiin liikaa ruskeaan. Viimeisenä kokeiltiin 1946 ja se on meidän mielestä passeli harmaa.


Tältä se sitten tulee näyttämään!


Tänään oli jälleen kiva tapaaminen Åblogien kanssa, mutta siitä ensi kerralla lisää!!2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, oikein onnistunut harmaa ja tossa sitä huomaa eron muihin sävyihin verrattuna, noi muutamat tosiaan taittaa siniseen ja ruskeeseen! Tutkin vähän tota deco grey -värikarttaa, ja siitä löytyis kyllä meillekin kotiin hurjan hyviä sävyjä. Jos sitä vaikka vähän maalais uusiks ainakin sen pikkumakkarin (mun mielestä) vihertävään taittavan seinän :P

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä! Ja meijän olkkarin väri oli 1923...

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!