tiistai 9. joulukuuta 2014

Takka nousee!

Toiveissahan oli että olisimme muuttaneet ennen vauvan syntymää uuteen kotiin, mutta jossain vaiheessa tajusimme että ei keretä, ja toiveeksi tuli sitten että jouluksi uuteen kotiin. Kunnes muutama viikko sitten tajusimme että ei tuota taloa saa ennen joulua niin valmiiksi että sisään voisi muuttaa. Pettymys oli mulle suuri, kun asian tajusin. Joulu omassa ja uudessa kodissa olisi ollut niin ihana. Taitaa joulunvietto jäädä väliin meijän kodissa, tai koristeita eikä kuusta taideta laittaa tänä vuonna.
Joulutunnelmaa saa sitten tuoda pari viikkoa sitten saamani Pentikin lyhty. Isäntä on omasta mielestään huono keksimään lahjoja, joten pääsääntösesti vinkkaan aina mitä haluan lahjaksi. Joten kun pari viikkoa sitten vanhenin taas yhdellä vuodella, niin vinkkasin isännälle että haluan tuon lyhdyn! Ja juhlapäivänä isäntä kiikutti lyhdyn meille!
Käytiin tänään kääntymässä raksalla ja samalla viemässä sinne voileipäkakkua, mitä jäi sunnuntain ristiäisistä. Siellähän oli muurari ahkeroimassa meijän takan kimpussa. Ihanaa, kohta pääsee polttamaan takkaa ja puuhellaa!!

Takkahan on Tiilerin Funkkis Teemu ja etuosaan tulee isot valkoiset laatat.Lähestulkoon kaikkialla on seinät tasoitettu tai ainakin tasoite levitetty seinään, ja on niin valoisaa ja valkoista joka puolella. Ihanaa, ihanaa!!

Ennen niin synkkä portaikkoPerjantai aamulla saapuu keittiö, ja miehen veli tyhjensikin tänään keittiötä, että laatikkoleikki mahtuu sinne :D Väliaikainen keittiö on nyt kirjastossa!

2 kommenttia:

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!