sunnuntai 17. elokuuta 2014

Talolla tapahtuu

Jos viimeinkin päivittelisin kuulumisia raksalta. Alakerran ja kellarin lattiat lähtivät kuivumaan hyvin, eikä muovit ollut lattiassa kauankaan. Ja yläkerrassa tapahtui nopealla aikataululla villoitukset ja lämmityskaapelien asennus. Sitten jo sinne tehtiinkin kipsivalu, joka on ollut jo kuivakin jonkin aikaa. Kipsivalun ihanuus on juuri tuo nopea kuivuminen, mutta hinta onkin sitten vähän toinen juttu. Yläkerran lattian kipsivalu maksoi enemmän kuin alakerran ja kellarin lattian betoinvalu yhteensä.
Valujen jälkeen timpuri laittoi saunan ja pesuhuoneen kattoon SPU-eristeet, ja nyt hän eristää yläkerran kattoa. Eli askartelua, askartelua!!
Appiukolla on vielä kesälomia jäljellä, joten hän innokkaana puuhamiehenä on luvannut mennä tontille hommiin. Joten jos saatais vähän vauhtia hommiin. Myös isännällä on vielä viikko pitämättä kesälomaa, joten sen tietää että tontilla hän sen viettää (ja saakin mun puolesta olla).
Itse painin talon värin kanssa, ja meinaan tulla hulluksi sen kanssa. Oikeaa väri ei vaan löydy :( Sitten olen kanssa miettinyt jo paljon pintoja, ja niissä alkaa olemaan selvemmät kuviot. Pääsis jo tekemään valmista pintaa :D


Yläkerran lattia ennen valua.

Alakerta valun jälkeen

Tekninen tila kellarissa valun jälkeen.

Yläkerta kipsivalun jälkeen (meijän makkari)

Lattiaan rajattu alue tulee olemaan kylppäri.

Saunan ja pesuhuoneen katto eristyksen jälkeen.


p.s. muista arvonta edellisestä postauksesta!


2 kommenttia:

  1. Oih, voin vaan kuvitella, miten vaikea ois omalle kohdalle päättää pinnoista! Hyvältä näyttää ainakin ulospäin, keep up going! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkkaa kun katsot tieltä taloa, niin näet talon päädyssä maalatun läntin. "Onneks" ilmat ei suosi enää maalaamista, joten taloon ei voi maalata lisää testilänttejä :D

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!