keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Shoppailua uuteen kotiin!

Saatiin viime jouluna lahjakortti kauppakeskus Sellon Oliva sisustusliikkeeseen. Turussahan kun asutaan, ja harvemmin käydään pääkaupunkiseudulla (useamminkin vois käydä), niin piti oikeen lähteä tuhlaamaan lahjakortti ennen kuin se menee vanhaksi (no oli meillä muutakin asiaa sinnepäin).
Oli ihanaa kerrankin vaan ostaa tuotteita, eikä miettiä hintaa/tarpeellisuutta. Kaikki ihanat tuotteet saa kyllä jäädä odottamaan muutoa uuteen kotiin.
Oliva on ihana pieni sisustusliike täynnä mitä ihanempia tavaroita (Olivan facebook sivu, klik). Kannattaa poiketa jos liikut Espoossa päin!


Ostoskassiin päätyi: sininen tyynynpäällinen saa kodin pojan huoneesta. Sille on jo kaverina pellavatyynynpäällinen tummanharmaana. Ihanat ja ajattomat Lexingtonin keittiöpyyhkeet, ja patakintaat vanhojen ja kulahtaneiden tilalle. Kylppäriin setti raikkaita vieraskäsipyyhkeitä ja harmaan-ruskeat käsipyyhkeet. 
Tähituotteet on Classic Textiles Of Swedenin (taitaa tähti olla aika pop)!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja, me like! :) Teidän talo on kyllä tosi komea siellä mäen päällä, ja mahtavat näkymätkin sieltä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneet vähän pilaa maisemaa, mut ei voi mitään :) Mut samoja maisempia katellaan :D

   Poista
 2. Jees! ! Ja se keltanen valo sitten pimeään aikaan..

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!