maanantai 26. toukokuuta 2014

Huh hellettä!

Olipas viikoloppuna kuuma. Isäntä lähti la aamulla tontille jo joskus kukonlaulun aikaan, ja minä pakkasin pojan ja kasan tavaraa autoon aamupäivällä ja suuntasimme Prisman viherpihan kautta myös tontille. Oli aika jo vihdoin saada ne messuilta ostetut kukkasipulit maahan. Tein sipuleille väliaikasen kukkamaan ja toivon että ne jaksais kasvaa tämän kesän siinä. Tontilla saikin vetää kunnolla aurinkorasvaa pintaan, oli sen verran kova porotus päällä. Onneksi ihana tuuli vilvoitti touhujani. Ruokasipulit jäi vielä laittamatta maahan kun multa loppui kesken, mutta täytyy varmaan soitella pihaan kuorma multaa, niin ei tarvii kantaa sitä kaupasta..Isäntä ja appiukko laittoivat kellarin lattiaan eristettä. Viemärin kohtaan se olikin aikamoista palapelin tekoa.
Tänään tontille on tullut putkimiehet häärämään. Parin päivän sisällä saadaan juokseva vesi sinne, jes! Ei tarvii tuoda kotoota juomavettä ja kukkien kasteluvettä.
Alkaa kyl vähän epätoivo hiipiä rintaan, kun ideoita olis vaikka kuinka paljon mitä tehdä pihalla, mutta kaikkea en pysty yksinään tekemään. Ja toiseks täl hetkel tarvittais kaivuria. Pitäiskö opetella ite ajamaan kaivuria ja vuokrata sellainen?
Epätoivoinen alapiha, joka kaipaa a) kaivuria b) joku keräämään oksat ja kivet pois  
c) kauheasti multaa


Oman pihan mustikat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!