lauantai 29. maaliskuuta 2014

Talo on valmis ulkoa!

Nyt on miehet tehneet taloa 16. päivää ja talo on ulkoa valmis. Maalaus säitä vain odotellessa :) Ensi tiistaina on Jetta-talon loppukatselmus ja sit pitäis olla heidän hommat tehty. Sisällä sitten odottaakin iso urakka. Mutta mulle iso urakka odottaa pihalla! Jihaaa!!! Vihdoin saa ruveta laittaa pihaa. Olin eilen pojan kanssa puutarhamessuilla ja nyt on niiin paljon kukkasipuleita (ja syötäviä sipuleita). Ostin 25 liljan sipulia ja 50 gladioliuksen sipulia :D Eiköhän niiillä saa yhden isommankin kukkapenkin täytettyä.

Uusimmat kuvat talosta on tietenkin isännällä, tontilla (puuhommissa). Mutta tässä viikon vanhaa kuvaa. Katto oli silloin vielä hieman kesken.

                                      Puutarhamessujen antia:

Ihana ja iso keinu!


Hauska idea nostaa kasveja ylemmäs, ei tarvii aina kykkiä maassa!


Trukkilavasta tehty salaattimaa. Pysyy ainakin rivit suorina!


Ihan mun värisiä tulppaaneja!


Kaikki lätäköt kiehtoo aina (sisälläni asuu pieni samakkofani)


Ihana tunnelma!


Ja viimeisenä tästä sain loistavan idean meille, että mistä tehdä meijän ja naapurin rajalle nopea ja halpa näkösuoja kesäksi. Raudoitusverkkoa ja verkkoon kasvamaan jotain nopeaa köynnöskasvia. Pääsee isäntä askartelemaan :D

Ihanaa kevätlauantaita teille! Täällä ainakin on mahtava sää!


6 kommenttia:

 1. Voi mahoton, on teillä kyllä niin komia tuo talo! Mua ahistaa jo pelkkä ajatus pihatöistä. Nyt tontti on vaan kuraa-rapaa-soraa-multaa-rapaa-rapaa-rapaa. En ehkä kestä, koska en oo ees mikään hortonomi-tyyppi ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Mä sit taas tykkään puutarhahommista, kunhan nyt vaan pääsis alkuun :)

   Poista
 2. Heei missä mennään? Sipulit jo istutettu? Talo valmis ja sä ravaat vaan sisustusliikkeissä ettet ehdi tääl kertoo kuulumisia ;)

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!