perjantai 3. tammikuuta 2014

Ihanuus!


Että voin tykätä tuosta mun sormuksesta! <3
(ihanasti on vaan jo tullut naarmuja...)Kävin tänään shoppailukierroksella kolmessa sisustusliikkeessä, mut mukaan ei tarttunut kuin pari joulujuttua, jotka odottaa ens pikkujouluja. Eli halpa keikaus oli. En sit tiiä onko musta tullut nuuka, vai kronkeli. No ehkä parempi et täl hetkel ei ostele kauheesti mitään. Mukavempi sitten ostella uuteen kotiin (Joo onhan sinne jo ostettu vaikka mitä. Unohdan varmaan kohta mitä kaikkea oon ostanut..).

4 kommenttia:

 1. Naarmut on niitä muistoja. ;) Kokemuksesta muistan, että ne ekat naarmut tuntu ihan hirveen pahalta, mutta näin jälkikäteen, eipä noita ees oikeestaan huomaa enää, kun on tasasesti pinta naarmuuntunu...:) Kaunis sormus!

  VastaaPoista
 2. Mies kans lohdutti et käyttöön se sormus on tarkotettu, et ei ne naarmut haittaa :) Kiitos, mies on tän ostanut, mä näytin netistä vain mistä tykkään!

  VastaaPoista
 3. Mä muistan kun alettiin meidän taloa remppaamaan (kaikki pinnat uusiks) ostelin kaikkia sisustus juttuja. Sitten ku remppa oli vihdoin valmis niin mulla oli maku muuttunu ja osa makaa vieläkin käyttämättöminä :-( ps. Meidän remppa kesti 3 vuotta xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa pahalta, siis tuo maun muuttuminen :D No me onneks muutetaan uuteen taloon jo tänä vuonna :)

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!